Activiteiten

Activiteiten


Gebedsavonden

U bent van harte welkom op elke dinsdagavond om 19.45u. Samen zingen en bidden en een korte schriftlezing. Bel 06-83569885 voor meer informatie.Bijbelstudies online

Wij starten met online bijbelstudies. u klikt op de onderstaande afbeelding en ontdekt de vele mogelijkheden.Cursus: Het leven van Jezus

Lessen

 1. Jezus wordt geboren
 2. Jezus als Kind
 3. Jezus wordt gedoopt
 4. Jezus wordt verzocht door satan
 5. Jezus vervult de profetie├źn
 6. Jezus heeft macht over de dood
 7. Jezus' prediking
 8. Jezus vertelt een gelijkenis
 9. Jezus is de Messias
 10. Jezus verandert levens
 11. Jezus op weg naar Jeruzalem
 12. Jesus moet lijden
 13. Jezus, de Koning van de Joden
 14. Jezus sterft
 15. Jezus staat op
 16. Hoe nu verder?

    Het leven van JezusWelkom bij de cursus over het leven van Jezus, aan de hand van 'The Jesus Film'! Volg het leven van Jezus zoals beschreven in het evangelie door Lukas, verbeeld in de meest bekeken film ter wereld.

Deze cursus heeft 15 lessen met elk een fragment uit de film waar vragen bij gesteld worden. Na het afronden van de eerste les krijg je een eigen mentor die de antwoorden nakijkt en aan wie je vragen kunt stellen. Deze cursus helpt je om te begrijpen wat en wie Jezus voor jou kan betekenen.

We raden je aan om niet meer dan een of twee lessen per keer af te ronden gedurende de cursusperiode. Dit helpt je om dieper na te denken over de geestelijke inhoud van de lessen en een band met je mentor op te bouwen, zodat je beter kunt praten over je vragen en geestelijk leven.